dissabte, 14 d’abril de 2012

PRIMERO CARRETE, DESPUÉS EXCURSIÓN

..."Después de 20 años de cruel martirimonio,
fueron a celebrarlo Carmen y Antonio.
Pillaron un safari a precio de ocasión,
en la sucursal 2000 de Viajes Halcón"...

Feia dies que volia remprendre el bloc i mai trobava el moment. Però la situació d'avui ha estat tant delirant, que s'ha convertit en l'ocasió ideal. Si més no, per utilitzar-lo com a "Cartes al Director".
El cas és que a mi, culer de tota la vida, em feia il·lusió fer un desplaçament europeu de Champions League. Res de finals... Anar a trencar-se la cara a camp contrari!
I aquest matí m'han fet saber que disposava de dues entrades per anar a l'anada de semifinals a Stamford Bridge, el camp del barri "pijo" de Londres on l'Elvis Costello no hi volia anar ni de broma. A Chelsea hi juga l'equip finançat per un magnat rus mafiós que destaca des de fa quatre dies. Com ara el Vila-Real, vaja. Però a l'engròs.
Un cop et cauen les entrades que sorteja el Club, tot guardant-se una abundosa quantitat per compromisos i Penyes (fidels), toca planificar el viatge. I seguint la cançó de l'Oriol Tramvia que esmento al principi, m'ha tocat topar amb Halcón Viajes (també Viajes Ecuador).


Doncs res. Que malgrat la propaganda de l'agència de viatges oficial del F.C. Barcelona, a migdia ja no hi havia places per anar en avió a London. I això que, en època de Low Cost's, el paquet pujava a 360€ més 55€ de taxes.
L'oferta d'Halcón Viajes va aparèixer just després de que el sorteig del Club adjudiqués les entrades, i que et descomptés automàticament el seu import del compte corrent. Traïdoria en diuen.
Però tot i així, a hores d'ara, ni l'agència ni el propi club hi han posat remei. Tot pensat per desplaçar més seguidors que a Basilea....
Com diu la mateixa cançó:"Primero carrete, después excursión". Però al revés...